vermestibi blogjainak gyűjtőoldalát lásd a vermesmotor.blog.hu oldalon!

VaspaRiga

Fogas kérdés

2019. április 25. - vermes tibi

Először beszéljenek a képek. (Mily költői vagyok mostan!)

dscn2703.JPG

dscn2704.JPG

dscn2705.JPG

dscn2706.JPG

dscn2707.JPG

dscn2708.JPG

Szóval, így néz ki az, amiről két poszttal ezelőtt kezdtem írni. A fenti képeken 15-ös Simson lánckereket használtam (a Riga lánckerék 14-es), de a motorba 16-ossal akartam beszerelni, hogy jobban érezhető legyen az áttétel megváltoztatása. A 16-ossal azonban akadt némi gond:

dscn2710.JPG

Amint látszik, beleakad az alumínium részbe ott, ahol a lánckerék burkolatát kell felfogatni. Ez nem megoldhatatlan probléma, az aluból simán le lehet faragni az útban lévő 1mm-es részt, de tegnap estefelé már nem volt kedvem/időm szórakozni vele, szóval visszament rá a 15 fogas Simson lánckerék.

dscn2716.JPG

A képen az is látszik, hogy a mostaninál egyel nagyobb, tehát 16-os lánckerék a legnagyobb, ami még felszerelhető, a nagyobbaknak már nem maradna elég hely.

Még nincs teljesen kész, még fúrni kell a lánckerékbe egy lyukat, hogy az anyacsavart fixáló alátétet föl lehessen tenni - de ehhez sem volt kedvem már tegnap este: a lánckerék anyaga nem éppen fúróbarát.

A bejegyzés trackback címe:

https://vermesriga.blog.hu/api/trackback/id/tr7514785328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása