vermestibi blogjainak gyűjtőoldalát lásd a vermesmotor.blog.hu oldalon!

VaspaRiga

Szolgálati közlemény, avagy kommentelők, kommenteljetek kommenteket!

2019. szeptember 26. - vermes tibi

Abban soha egy percig sem reménykedtem, hogy a blogjaimon pergő kommentháborúk fognak zajlani, de azért időről időre ránézek az oldalra, hogy esetleg írt-e valaki hozzászólást. Nagyon ritkán, de ilyen is volt már.

Csakhogy.

Ahhoz, hogy valaki kommentet írhasson, rendelkeznie kell egy Indapass vagy Facebook regisztrációval. Ez előbbi tiszta sor: ha valaki hozzászólást írt, azt jelzi nekem a rendszer és tudok neki válaszolni. De ha valaki a Facebookkal lép be és úgy ír kommentet, azt nekem nem jelzi a rendszer. Ráadásul válaszolni sem tudok, mert vermestibi nincs fenn a Facebookon.

Egészen véletlenül akadtam rá Bodnár Zoltán huszonöt héttel ezelőtti hozzászólására. Bocsánat, Zoltán, nem láttam a hozzászólást, így válaszolni sem tudtam - remélem, nincs harag.

Mivel hét blogot vezetek egyszerre, hatalmas munka lenne végignéznem egyesével, hogy hol vannak még észrevétlen hozzászólások. Bocsánat tehát minden hiányzó válaszért - bár nem érzem magam hibásnak.

Hogy mi lesz erre a megoldás, még nem tudom. Az a baj, hogy manapság mindent a fészbuk ural - de mindent el is sekélyesít. Nem akarnám a fészbukra cserélni a blog mostani oldalát, mert lehet (biztos), hogy ott nagyobb nyilvánosság előtt lenne, de az a nyilvánosság sekélyes. És biztos több hozzászólás érkezne ott, de ezek túlnyomó többsége fölösleges szmájli meg hasonlók lennének, amire meg semmi szükség nincs.

Na, majd kitalálok valamit.

A bejegyzés trackback címe:

https://vermesriga.blog.hu/api/trackback/id/tr915173944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása